marcel haarbosch
"Wat ik doe? Ik werk aan het succes van mijn klanten" 

sparring partner voor ondernemers

sparren | samen kansen zien en pakken

Als directeur/eigenaar in het MKB heeft u waarschijnlijk wel ’s het idee (gehad) dat u er alleen voor staat. Anders dan in grote bedrijven heeft u immers geen compleet managementteam met detailkennis. Dan is het prettig dat u met een sparring partner ideeën en inzichten kunt delen.

Als sparring partner in marketing, communicatie en sales kan ik op basis van onderling vertrouwen inzichten, ideeën en standpunten met u bespreken. Ik luister, vraag en daag u uit om het maximale uit het denkproces te halen. Ik fungeer als klankbord en reik u mogelijkheden aan op basis van mijn kennis, kunde en ervaring als ondernemer in marketing en communicatie. Ik verzeker u dat ik u als sparring partner interessante en ook nieuwe inzichten kan geven waardoor u weloverwegen de juiste beslissing kunt nemen.

Veelvoorkomende onderwerpen voor mij als sparring partner zijn:

  • Hoe kan ik met mijn mensen pro-actiever zijn in onze marktbenadering?
  • Hoe kan ik mijn bedrijf op een gezonde manier laten groeien?
  • Welke niches zijn er (nog) in het verlengde van mijn bedrijfsactiviteiten?
  • Hoe krijg ik mijn medewerkers weer optimaal gemotiveerd?

Er bestaan geen standaardantwoorden op bovenstaande vragen omdat elke situatie uniek is. Neem gerust contact op om ’s van gedachten te wisselen. Samen kansen zien en pakken!

Voor specifieke vragen over bijvoorbeeld fuseren, bedrijfsovername of het verkopen van een bedrijf kan ik u doorverwijzen naar specialisten in mijn netwerk.

voor wie ik werk

Veel organisaties zijn niet of onvoldoende structureel en pro-actief bezig met resultaatgerichte marketing, communicatie en sales. Vaak doet iemand het er (even) bij. Dit leidt zeer waarschijnlijk tot gemiste kansen! Met deze organisaties werk ik samen aan succes.

Inspiratie gezocht?

De zoekterm ‘inspiratie’ levert in Google ongeveer ruim 19 miljoen resultaten op in 0,35 seconden. Het internet kijkt niet naar wat meer of minder. In mijn werk kan dat beetje meer of minder inspiratie wél een groot verschil maken. Ter inspiratie een paar filmpjes.